Hogyan válasszunk bankjegy ellenőrzőt

Hol fogom használni az ellenőrzőt?

Tudnunk kell, milyen célra fogjuk használni a bankjegy-eredetiség ellenőrzőt - privát célokra, pl. otthon, vagy üzleti szférában használjuk majd kis üzletekben, számviteli osztályon vagy professzionális intézményekben, ahol nagy mennyiségű készpénzzel kell dolgozni? Erre a kérdésre válaszolva ki tudja választani az Önnek megfelelő ellenőrző típust.

Háztartások, kis üzletek, éjjel-nappali üzletek stb.

Vegyi ellenőrzők

Filc formájában gyártják őket. A bankjegy eredetiségét vegyi alapon ellenőrzik - a valódi bankjegy papíron az ezzel az ellenőrzővel írt jel eltűnik, míg a hamis papírról nem tűnik el. Általában a bankjegyek többségénél használhatók. Egyszerű, gyors és olcsó eredetiség-ellenőrzési módról van szó.

UV lámpák

Ultraibolya fény alapján lehetővé teszik a bankjegyek UV-szimbólumainak gyors ellenőrzését. Fix és hordozható kivitelben készülnek, és ceruzaelemmel működnek.

Mágneses ellenőrzés

Egy speciális mágneses szín jelenlétének ellenőrzésén működik, melyet a bankjegyeknél használnak, és melyek észlelésekor hangjelzés is hallható. Ezt a módszert általában UV-lámpával kombinálják kompakt, hordozható elemes berendezéseknél.

Üzleti szféra, számviteli osztályok, pénzintézmények

Professzionális bankjegy-eredetiség ellenőrző

Alkalmas pénzintézményekben való használatra, egy adott pénznemre használhatók, pl. euró, forint stb. Több ellenőrzési módot ötvöznek - az UV-ellenőrzést, fémcsík ellenőrzést, infravörös fényes ellenőrzést, és ugyanakkor képesek felismerni a bankjegyek 3D elemeit. Magas szintű pontosságot érnek el. Automatikus bankjegyadagoló rendszerrel vannak felszerelve, mely számolja is azok névleges értékét.

Rendeljen 2018-as katalógust ingyen
Bring your rogue buying under control

Tel.: (23) 445-980, e–mail: manutan@manutan.hu.

Gyorsmegrendelés
Kapcsolat
Hétfő - péntek : 8:00-16:30
Tel.: (23) 445-980
Fax: (23) 445-984

Kapcsolat