Hogyan válasszunk kannát

A kanna anyaga - mit fogunk a kannában tárolni?

Vizes kannák

Ahogy a nevéből is látszik, víz tárolására alkalmas kannákról van szó. Általában kieresztő tömlőt vagy csapot is tartalmaznak. Gyakran erős műanyagból készülnek és rendelkeznek élelmiszeripari engedéllyel is.

Műanyag PET kannák

Folyadékok tárolására és szállítására szolgálnak élelmiszer-, gyógyszer- vagy vegyiparban. Hőálló műanyagból készülnek, melyet leggyakrabban csomagolóanyagként használnak ételekre, italokra vagy más folyadékokra. Ütésállóak és könnyűek.

Agro kannák

Alkalmasak folyékony vegyszerek tárolására és szállítására, mint pl. különböző trágyák és permetezők. Általában három rétegű nagy sűrűségű polietilénből készülnek, mely megakadályozza a nagyon agresszív anyagok áthatolását.

Rozsdamentes kannák

Elsősorban gyúlékony folyadékokra, így alkalmasak benzin, fűtőolajok vagy kőolaj biztonságos szállítására. Erős rozsdamentes acélból készülnek és minőségi tömítéssel vannak ellátva, mely ellenáll a legtöbb vegyszernek.

Bádog kannák

Ónozott bádog kannák, olyan helyzetekben használatos, ahol a tárolt anyag megsértené a műanyag kannákat. Lakkok, hígítók, gittek, olajok stb. tárolására szolgálnak. Kaphatók veszélyes anyagok szállítását engedélyező tanúsítvánnyal is.

Üzemanyagtároló kannák

Benzin, gázolaj és fűtőolajok tárolására és biztonságos szállítására szolgálnak. Általában nagy sűrűségű polietilénből készülnek. Nagyon jól ellenállnak a mechanikus sérüléssel szemben.

Antisztatikus kannák

Módosított nagy sűrűségű polietilénből készülnek, mely az áramvezetésének köszönhetően antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkezik. Benzin, gázolaj és fűtőolajok tárolására és szállítására szolgálnak.

Kanna űrtartalma - mennyi folyadékot fogok a kannában tárolni?

Egyénileg kell döntenünk a raktározási szükségleteinknek megfelelően. Az otthoni garázsban tárolt üzemanyagra értelemszerűen elegendő lesz egy néhány literes kanna is, ipari raktárak és disztribúciós központok esetén több tízliteres kannákat kell választanunk.

Szükség van a kannákhoz tartozékokra is?

A kannákhoz általában tartozékok is kaphatók. Ezek elsősorban csapokat jelentenek műanyag típusokhoz, adagoló pumpákat, kupakokat légtelenítő membránnal, kulcsokat a kupakok könnyű kezeléséhez vagy kieresztő tömlőket.

Rendeljen 2018-as katalógust ingyen
Bring your rogue buying under control

Tel.: (23) 445-980, e–mail: manutan@manutan.hu.

Gyorsmegrendelés
Kapcsolat
Hétfő - péntek : 8:00-16:30
Tel.: (23) 445-980
Fax: (23) 445-984

Kapcsolat